marți, august 11, 2009

AM PETRECUT O SAPTAMANA DE VIS, INTR-UN COLT DE PARADIS !

PENSIUNEA GRINDUL LUPILOR

Acesta e locul unde am avut norocul, bucuria,(as spune chiar : PRIVILEGIUL) de a petrece poate cea mai frumoasa , mai relaxanta si mai placuta saptamana de concediu - (eu, sotia si fiul meu de 7 ani).

Si asta pentru ca am gasit un loc extrem de primitor, unde s-au investit nu doar multi bani, ci si foarte multa munca si mult, foarte mult suflet!

Am plecat de acasa intrebandu-ne daca nu cumva ne ducem la pomul laudat cu sacul, daca nu cumva pe-afara o fi vopsit gardu si inauntru... cine stie ce-om gasi...

Ajunsi acolo,am constatat de la prima vedere ca am gasit mai mult, mult mai mult decat am vazut pe pagina web (adica tot confortul material cerut de nivelul de 4 stele pe care-l poarta in mod absolut justificat pensiunea) si decat ne asteptam!

Asta pentru ca am gasit o ECHIPA profesionista, motivata, sufletista, condusa cu mare pricepere si discretie,care timp de 7 zile a facut tot ce i-a stat in puteri pentru ca noi, oaspetii, sa ne simtim primiti cu caldura si amabilitatea cu care, de obicei , te primesc prietenii foarte apropiati sau rudele foarte dragi.
La toate acestea s-au adaugat frumusetea si linistea imprejurimilor, locul aflandu-se la mijlocul distantei dintre Constanta si Tulcea,la fel de aproape de Delta si de plaja putin populata de la Corbu,cu multiple posibilitati de agrement si turism.
Asa ca in ultima zi, de la mic la mare,eram cu totii tristi ca trebuia sa plecam!(aspect foarte important, intrucat eu si sotia mea niciodata nu am rezistat psihic mai mult de 4 zile la mare)
Iar atunci cand a trebuit, totusi, sa ne despartim, le-am promis OAMENILOR de la Grindul Lupilor doua lucruri: ca vom reveni negresit si ca voi recomanda acest colt de paradis tuturor cunoscutilor si necunoscutilor mei, ceea ce iata ca si fac !
Din tot sufletul si cu toata convingerea!

Pentru o prezentare mai 'tehnic-comerciala' : www.grindul-lupilor.ro
Pentru a va convinge pe viu: centrul comunei Sinoe,pe malul lacului omonim.
Pentru a accesa direct linkul,click pe poza si cautat deasupra acoperisului... ;)
Pentru mai multe poze facute de noi:
(in curand) http://claudiunhs-photoblog.blogspot.com/


Pensiunea Grindul Lupilor
Originally uploaded by claudiunh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu