vineri, februarie 20, 2009

EFECTE BENEFICE ALE "CRIZEI"

Pentru ca sufar de boala incurabila care te face sa vezi jumatatea plina a paharului(pe jumatate gol,hehe), nu pot sa ignor faptul ca in orice rau e si un pic de bine.
Eu,de pilda,in aproape fiecare zi din saptamana asta,am reusit sa fac mai multe decat imi propusesem. Si NU pentru ca am fost eu mai eficient sau mai bine organizat,sau mai energic,ci dintr-un motiv mult mai prozaic:traficul din Bucuresti s-a mai ... "aerisit".Si asta inclusiv ieri,cand a nins de dimineata pana pe la pranz.
Deci,iata ca am identificat UN efect pozitiv al crizei.Si e asa nu numai pt ca ma pot eu misca mai bine,ci si pentru ca scade poluarea(fara a fi un mare ecologist,totusi ma bucur),poate mai scade si numarul victimelor,si nivelul de stres al celor de la volan...
Mai e cineva care a mai simtit,gasit etc vreun alt efect pozitiv?
Daca da, e invitatul meu sa ni-l povesteasca...

5 comentarii:

 1. Da. De exemplu, afaceristii prosti, cei de carton, cei ce nu inteleg mecanismele stau din ce in ce mai prost (sau din ce in ce mai in afara economiei). Macar se mai curata piata...

  RăspundețiȘtergere
 2. De acord cu traficul, deşi idioţii zmei la volan încă nu au probleme cu făcut plinul. Dar eu am speranţe. Pentru mine partea pozitivă a crizei s-a manifestat astfel: atât eu, cât şi gagicul, stresaţi şi isterici şi obosiţi de la job unde teoretic nu există criză, dar oamenii insistă să fie demenţi şi aberanţi că "trăim vremuri grele", acum 2 weekenduri am fost cam obosiţi şi apatici şi doar ce ne-am ţinut în braţe. Dar weekendul ăsta, am recuperat şi pentru că se adunaseră multe probleme din cauza crizei, totul a fost mult mai concentrat şi cu focuri de artificii din alea ca la New York. În concluzie, trăiască criza! :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, am incercat sa fiu si eu mai atenta...pe ruta mea...nimai cateva pasaje...foooarte scurte, s-au mai aerisit
  In rest...cozile de la case...par a fi mai scurte, da' nu bag mana in foc...

  RăspundețiȘtergere
 4. @Popescu & Lia:ei,DA! Exemplele voastre arata efecte MULT mai importante decat traficul!
  @Manole: cum,Mestere,si altceva mai bun,nimica-nimicutza?

  RăspundețiȘtergere
 5. nu...ca stau mai mult p-acasa...sau ma rog...am geanta mai goala...fapt ce nu ma linisteste prea mult...acum imi e teama ca-mi fura actele... :) :)

  RăspundețiȘtergere