sâmbătă, martie 07, 2009

MA DOARE CREIERU-N CAP !!! (2)

Pentru ca durerea de creier nu era completa,sa va mai spun una,petrecuta tot ieri:
Am primit acu 2 ani,de ziua mea,cadou de la sotia mea,un ceas. Casio . Model 'sport' ,cu curea de plastic. Super(precis,multe functii,submersibil etc).
De curand,cureaua a cedat nervos (la mine se pot face teste de anduranta pentru ceasuri si curele),dandu-si obstescul sfarsit prin rupere.
Caut alta de vreo luna . Am gasit acu 10 zile una(de 2 lei) despre care mi-am spus ca daca ma tine 1 luna,sunt multumit si,intrucat pe cine intrebam imi raspundea usor jenat:"n-am io asa ceva :( " ,am cumparat-o. A tinut fix 3 (trei) zile. Bun,nu m-am suparat,pana la urma 2 lei dai,2 lei face,da'nici nu pot sa ma duc in fiecare saptamana sa-mi schimb cureaua si nici nu vreau sa-l pierd,mai ales ca am obiceiul prost sa conduc cu mana stanga afara din masina.
Aseara,avand o juma' de ora libera,trag o raita prin City Mall.
Intru intr-un boutique cu ceasuri mai de doamne-ajuta,printre care si Casio. Aveau doar curele de piele,dar o domnisoara foarte amabila imi spune ca imi da o carte de vizita,sa sun la ei la sediu,ca se rezolva,imi aduc pe comanda . OK,zic,multumit ca,iata,se poate face si treaba buna.
Sun la sediu,o alta voce feminina foarte amabila imi spune ca trebuie sa sun la dept. service sau sa iau legatura cu ei pe e-mail.
Sun la service,raspunde o alta voce feminina placuta si amabila: "da,sigur,ne trimiteti un mail cu codul aflat pe spatele ceasului,precizati culoare etc si noi facem comanda si va rezolvam problema." Eu:"Fiti amabila si spuneti-mi,va rog, si cam cat dureaza..."
Ea:"Intre 2 (doua) si 4(patru)...{eu,deja,ma intrebam:zile sau saptamani?}...luni."
PAF.Din nou ca la dentist,zic :"PARDON!? patru luni pt o curea de plastic(nu de metal pretios)???!" "acesta e termenul nostru de livrare pt orice accesoriu"
"Da',nu va suparati,le aduceti cu vaporu'?"
(A crezut ca o iau la misto,dar i-am explicat ca mie tocmai imi daduse un transportator o cotatie de pret pt o partida de marfa de 350 de kg din Statele Uimite, (relativ scumpa,asa ca cerusem si pt transport aerian,si pentru naval),iar termenul de livrare in varianta maritima era de 50-60 de zile...)
Am incheiat discutia multumind pt informatii si spunandu-i ca voi mai cauta,totusi,si alta varianta, mai rapida.

Slava Domnului,zic,ca nu e singurul meu ceas!

Da' tot ma doare,chiar mai tare,creieru-n cap!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu