joi, iulie 16, 2009

"Caldura mare, Monser!"

Gata,cartea cu "Vin ploile" s-a cam terminat, acum incep sa fie din nou in actualitate caldurile.
Nu alea care inseamna libido la animale, ci alea care te fac sa spui : "Draguta, daca nu te superi, te-as mai ruga de un pahar cu apa!"
Mare a fost Caragiale! Eu raman la parerea ca EL este cel mai mare geniu pe care l-a dat poporul roman!
Nu doar ca tot ce se intampla in politica carpato-danubiano-pontica care este(sic! , sic!) a fost vazut si scris si ridiculizat de El, dar chiar si canicula si comportamentul victimelor ei iti da intotdeauna un sentiment de deja-vu.
Apropos de calduri si libido, m-a socat ieri o poveste trista despre cum isi incepe o fata ghinionista viata sexuala... inca nu sunt sigur ca vreau sa va spun despre ce e vorba, dar daca ce se presupune acum e adevarat, atunci chiar va spun.
Apropos de Caragiale : '... ce-mi pasa mie de Europa?!"
Chiar n-o sa-mi mai pese, de cand se plimba pe la Strasbourg toata floarea cea vestita a politichiei romanesti: ce poate fi mai rid(z)icol (citat din CTP)decat o Romanie (mai "Mare" sau mai mica) reprezentata in parlamentul ioropean de : VC Tudor(mare boier,mare caracter) alaturi de Jiji a lu' Becali si de Eba lu'Tatuca ? ? ?
Cu riscul de a ma repeta: ne meritam(cu varf, si mai ales cu indesat) alesii!...

Acu' daca nu va suparati, ma duc sa mai fac un dush si sa mai beau vreo 2 kile de apa, ca celelalte 2(alea de bere) s-au terminat.
Si tot nadusesc,... incredibil ce nadusesc!

S-aveti o noapte racoroasa si maine sa beti cel putin 2 l de APA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu