joi, septembrie 03, 2009

Oripilari de inceput de toamna

Azi chiar m-a enervat rau de tot o stire auzita la Radio Guerilla: ci-ca asa-zisul guvern boc avand toate celelalte trebi ale tarii puse in buna oranduiala, terminand lupta cu criza , realizand in 8 luni cat alte guverne in 8 zile, s-a gandit el asa,ca sa fie treaba - treaba sa mai emane o ordonanta de urgenta absolut originala, absolut democratica si absolut lipsita de bun simt(politic, cetatenesc,uman).
Vezi 'mneata, ca sa-i ajutam pe bietii cetateni turmentati (nu de alcool, ca beutura e din ce in ce mai scumpa in aste vremi de restriste, ci de harababura generala din tara creata prin grija si competenta conducere a sus-numitului asa-zis guvern) sa poata sa stie cu cine, care vra sa zica, sa voteze,ne-am gandit (??) noi, guvernul boc - umil boc! - sa le luminam creieru'.
Numai ca asta se face cu emisiuni electorale pe la toate posturile, dar noi n-avem decat una televiziune de stat si una bucata radio de stat !
Ce-i de facut?!
Ordonanta de urgenta, prin care vor fi obligate toate posturile radio si tv PARTICULARE sa acorde GRATUIT timp de antena in campania electorala distinsilor, onorabilior, stimabililor catindati, ca ei sunt sarmani, neicusorule, care va'zica!

Domnu Vantu', domnu' Felix,domnu'Patriciu , oameni buni boicotati-i domne! Faceti, dom'le impreuna cu toti ceilalti proprietari de media un front comun impotriva acestei tentative aberante!
Cum adica vii tu , boc - umil boc cioc trecilaloc , sa-mi spui mie ce si cum sa fac la mine in portofel????
Ia poftim de!

Daca lucrul asta va fi acceptat de presa particulara, tare mi-e teama ca urmatoarea ordonanta de urgenta in domeniul media se va referi la reinstaurarea cenzurii, iar a doua se va ocupa sa le spuna domnilor magnati din presa romana ca n-au voie sa emita daca nu baga si 10 minute(pt inceput) pe zi , de ODA CARMACIULUI IUBIT!

Domnu boc, nu va suparati, da' de data asta ati dat cu secretiile nazale in fasole rau de tot, dom'le!

Multa la revedere, domnilor de la guvern!

2 comentarii:

  1. Te mai miri de ce mai asuda mintea lui Bok? (bok=rahat, in turceste. Si nu, nu e ala dulce).

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu insist sa-i scriu numele cu b minuscul.
    Nu ma mir, dar cateodata si rabdarea mea proverbiala ajunge la anumite limite.

    RăspundețiȘtergere