vineri, noiembrie 07, 2008

SUNT, in primul rand,OM.(Deci,nu sunt un 'bot' )
SUNT un om care se straduie sa fie egal cu el insusi(in sensul de consecventa si nu de marginire-asta pentru eventualii carcotasi)
Sunt un om ,ca sa zic asa...'average' atat dpdv material ,cat si ca prezenta fizica.
Sunt un om caruia ii trebuie foarte putin ca sa se simta bine in pielea lui,in casa lui,in orasul lui...
Ei...si cam de pe aici,de langa casa,incep problemele.
Asta pentru ca ma deranjeaza foarte multe imediat ce ies pe usa.
(Si asta e unul din motivele pt care am inceput sa scriu-cine va avea rabdare cu mine va pricepe de-a lungul timpului)
Sunt un tip care tocmai a regasit intr-un vechi ungher al unui cufar uitat in pod,o chestie prafuita,neutilizata de ani si ani,dar conservata relativ bine.Am luat-o de acolo cu circumspectie,am suflat praful de pe ea,am intors-o pe toate partile,am ciocanit-o usor cu degetul aratator ca sa ma conving ca nu suna a gol si ca nu are crapaturi,am ridicat-o la lumina si ...
intr-un final, am recunoscut-o.
Si atunci am exclamat:
'IETETE!... Asta-i un spirit!...Bai,da' parca l-am mai vazut io undeva...!'
Si mi-am adus aminte de 'Tinerete fara batranete si viata fara de moarte' si,de teama sa nu-mi dea o palma,l-am identificat rapid:"Baaa...asta-i spiritu'meu,pe care nu l-am mai intrebat cam de mult ce mai face!'
Asa ca l-am scos din nou la lumina si mi-am propus sa ma mai ocup cate putin si de el...



7 comentarii:

  1. Puţini mai ştiu ce înseamnă cu adevărat să fii om.
    Mulţi uită, mulţi nu mai ştiu să îşi aducă aminte. Dar uite că nu totul e pierdut.

    Baftă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie!
    Nu,nu e totul pierdut!
    am intrat de curand in 'blogosfera' si am constatat ca pe aici,cel putin,concentratia e mult mai mare.Asa ca sper(optimist incurabil cum sunt)ca de la nucleul asta poate pleca mult bine catre lumea reala.
    Chiar si numai daca eu,de exemplu,imi voi revarsa of-urile pe blog si nu in urechile si capetele celor dragi,si tot e un lucru bun.
    Multumesc pt comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, spiritul tau n-a fost probabil niciodata prafuit - doar uitat uneori, ingropat sub mormane de facturi-probleme-alergaturi-bolisimedicamente, ma rog, toata liota de adjuncti ai lui Lucifer care se straduiesc sa ne tine departe de Spirit. Dar, uite, nu prea reusesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta pentru ca,spre norocul omului,ingerii au si ei niste colaboratori foarte apropiati si anume cei pe care oamenii ii numesc PRIETENI! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos spus! Vezi că blogul şi scrisul pe blog s-ar putea să te acapareze, să te rupă de lumea reală, la un moment dat. Îţi vei da seama şi vei reduce din turaţie. Dar merită, blogul te ajută să te descarci, să legi prietenii, să te simţi ascultat, comentat. Spor! Şi la mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ionutu:in primul rand, MULTUMESC pt urari.
    Scrisul oricum a fost mereu pt mine un mijloc de a te rupe de lumea reala (de care,intre noi fie vorba ,tuturor ni se mai face cateodata lehamite)-oricum mult mai inofensiv pt organism decat alcoolul sau drogurile- si de defulare a unor frustrari generate de existenta cotidiana.
    Iar in ceea ce priveste dependenta...ei bine ,probabil ca e doar o alta forma de dependenta de net,dar,dupa cum bine spui,cu destul de multe (si importante beneficii).Adica e ca si cum unu e dependent de alcoolu din rdv,iar altu,cu obraz mai subtire,e dependent de alcoolu din veuve cliquot...

    RăspundețiȘtergere
  7. P.S. 'Les amis de mes amis sont mes amis!'

    RăspundețiȘtergere